Folk-Jazz-World

Rättvik DALARNA

Konserter BÖCKER CD Kompositioner Undervisning

Walroumusic skapar musik. Komponerar och producerar. Vi skapar själva, tillsammans i olika band eller projekt. Vi undervisar på kurser, privat och på skolor där vi lyfter fram ditt skapande!

Konserter "Zorns folkmusik" 2022

28/4 - Filadelfiakyrkan STHLM. Köp biljetter här. 
30/7 - Korröfestivalen 
13/8 - Linköpingsstämman
1/10 - Höststämman Mora


Nytt samarbete med Mora Bryggeri

Bryggmästaren på Mora bryggeri har också precis som oss inspirerats av Zorn och hans konst. Vi är stolta att få vara musiken till Mora bryggeris nya mästerverk Zorn-öl. Läs mer här:

Kurser 2022

Folkärna folkfest 17-19 juni Läs mer och anmäl dig här:
Korröfestivalens ungdomskurs 26-29/7
Linköpingsstämman 13/8 


Dalecarlian
Music Awards 2022

Jeanett och Peter är nominerade till "Årets folkmusik" på Dalecarlian Music Awards 2022. Gala med prisutdelning äger rum den 24 mars.

Zorns folkmusik

Skivan som släppets under 2021 kan du köpa här eller lyssna till på Spotify. Under 2022 kan du höra Zorns folkmusik live. Se speldatum.

Läs recensioner

Jeanett till FMH

Jeanett blir ny verksamhetschef på Folkmusikens Hus i Rättvik. Då Per Gudmundsson går i pension tar Jeanett över rollen som verksamhetschef med början 15 augusti 2022.


konserter - workshops - böcker/CD

En skiva åt skogen

För varje såld skiva planterar walrou music ett träd i Vi-skogen

Walrou music AB vill vara en del i arbetet mot en hållbar framtid. Vi står inför enorma utmaningar att vända koldioxidutsläppen och innan 2040 måste det vara nere på noll för att klara 1,5 graders-målet. Att plantera ett träd innebär att koldioxidutsläppet blir negativt, då trädet binder koldioxid. Genom att plantera träd för varje såld skiva bidrar vi tillsammans till att minska koldioxidutsläppen!