Albertsson, Enlöf & Rousu

Gitarrtrio

Foto: Max Sjödin

Albertsson, Enlöf & Rousu - gitarrtrio


"Känslan i det här projektet är ömhet, glädje, generositet, kommunikation och lyhördhet. Tre utpräglade kompmusiker som tar sig an, var och en, att ta till orda, sticka ut och spela melodier tillsammans med en stor portion nyfikenhet och uttrycksfullhet."


David Albertsson är en gitarrist som har starka rötter i den värmländska musiken och har med sitt spel hittat en unik röst med kontur och pondus som bär vidare arvet av de äldre fiolspelmännen in i 2000-talet med sitt spelande, likt Ale Möller och Roger Tallroth. David har kompat bl.a. Per Gudmundsson och Mats Berglund, är också kompgitarrist i det skotsk/svenska bandet Sandy Brechin Quartrio samt drivande i projektet Folkungar. 

Hanna Enlöf Är mer känd i popsammanhang som låtskrivare och sångare från "Good Harvest". Hon är också aktuell med ett nytt fantastiskt soloalbum "Solitude". Hennes gitarrspel driver hennes musikerskap och präglas av 100% närvaro och en vördnad och omsorg i valet av toner. Detta gör Hanna till en av Sveriges mest intressanta gitarrister.

Peter Rousu gitarr, elbas. Bandledare och arrangör. Läs mer här 

Boka Albertsson, Enlöf & Rousu här

Pressbilder Foto Max Sjödin

Foto: Max Sjödin

"Frost" komposition, arr Peter Rousu. Film, mix: Max Sjödin

"Första Valsen" trad. Värmland arr. Peter Rousu. Film, mix: Max Sjödin

Följ oss på Facebook